Ozborn'dan Merhaba...

Ortaya karışık, akla, yüreğe ne düşerse buraçta...

Etiketler

23 Eylül 2010 Perşembe

Los Vivancos'un 7 Hermanos gösterisi...

Flamenko tutkunu bir kadınım...
Seyretmeye doyamam... En büyük çılgın hayalim bir dönem gidip İspanya'da yaşayıp Flamenko eğitimi almak sonrasında nerde ahşap masa görürsem üstüne çıkıp taka tuka yapmak ! :ppp

2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul etkinliklerinde, 15-21 Eylül tarihlerinde Dans Platform İstanbul Festivali kapsamında benim geçen sene aşık olduğum Los Vivancos kardeşler CRR'de kapanış gösterisi yaptılar.

Aman yarabbim, biletleri satışa çıktığı dakika silinip süpürüldü !!! Sevgili annemin sanat çevresi sayesinde zar zor davatiye bulabildim.

Adamlar müthiş! Flamenko severseniz mutlaka izlemelisinizin ötesinde, yaşamlarındaki etkileşmlerle klasikten moderne geniş bir yelpazede bir koreografileri var.

Küçük yaşta konservatuar eğitimi almışlar, ''Gösterimiz bizim hikâyemiz, buraya nasıl geldiğimizi dans ederek anlatıyoruz, hepimiz zamanında farklı farklı dans türlerini denedik, kendimizi geliştirdik ve flamenkoyla gerçek ifademizi bulduk. Break danstan, rock müziğe, birbirinden farklı dans müziklerine kadar geçtiğimiz tüm yolları ve flamenkoyu anlatıyoruz.'' diyorlar.

Dansçı babalarının izinden giden, birbirinden farklı özelliklere sahip 7 yakışıklı geçen akşam CRR'de tüm kadınları yakıp küle çevirdi.

Oy oy ooooooy...
Adamlar soyunuyor, kadınlar soyunuyor...
Gösteri bitiyor ortalık ıslıktan, çığlıktan yıkılıyor...
Adamların dans ederken bedenlerinden çıkan sıvılar onlara gelsin diye ön sıradakiler kıpırdanıyor...
860 kişilik salon 7 Hermanos fırtınasının tutku-emek ve erkeklik kokusuyla ritmik nefesler alıp veriyor, çift gelmişler ulan karıyı kendi elcazımızla nereye getirdik töbe töbeee diyorlardı :)))

Sizce en seksi olan hanginizsiniz sorusuna;
Bunu ben değerlendiremem, biz kardeşiz, hepimiz erkeğiz ve birbirimizi algılayışımız izleyicinin algılayışından çok farklı. Birbirimizin her halini biliyoruz, bazen seksi olduğumuzu yazan bir makale saçma geliyor ama formumuzda olduğumuzu kabul ediyorum.

Özel hayatınızda da sahnedeki kadar ateşli misiniz'e;
Hareketi ve yaşamı seven tipleriz. Bu anlamda tutkulu olduğumuz doğru ama kariyerimiz hayatımızın merkezi ve en büyük tutkumuz dans. Ateşimiz ve tutkumuz sahne için, kimi zaman özel hayatımızda çok sakin olabiliyoruz ama sahnede yaşadığımız coşku hiç değişmiyor.

Şovunuzda danstan sonra insanları en çok ne büyülüyor sorusuna ise;
Koreografiye ve dansa hayran kaldıklarını biliyorum. Çekici göründüğümüze dair iltifatlar alıyoruz. Flamenko da karizma çok önemli olduğu için iyi görünmeliyiz vücudumuz bizim enstrümanımız. Ama sahneye çıkınca dansımız, görünüşün önüne geçiyor. Kardeş olmamız da herkese enteresan geliyor. Demişler...

Efenim dans seviyorsanız, hele flamanko seviyorsanız ve erkek vücuduna, erkekliğe yazılmış bir ağıt izlemek istiyorsanız her zevke beğeniye göre çeşit çeşit görsellik sunan 7 kardeşi bir daha gelirlerse izleyin derim.

http://www.losvivancos.com/ kardeşlerin resmi sitesi... Giriniz inceleyiniz ve bakınız...

Bu arada ben günün birinde evlenirsem bu abilerle flamenko yapacağım bi bekarlığa veda partisi istiyorum! Sevgiliyede söyledim heee dedi ama henüz görüntülerini izlemedi izledikten sonra kesin böyle bişeye izin vermicek yaaa, o bakımdan sizler gizli parti düzenliceksiniz, onları çağıracaksınız vs...vs... :pppppp
;)

1 yorum:

Carna dedi ki...

Kesin GAY`dir bunlar...