Ozborn'dan Merhaba...

Ortaya karışık, akla, yüreğe ne düşerse buraçta...

Etiketler

10 Mart 2008 Pazartesi

Alaman kuzuları...

Bir arkadaşım onlara öyle diyor...
Hıım hıım leziz ve pembeler...
Seviyorum ama çok susatıyor...
Neden mi bahsediyorum Domuzcuklardan !

Bilim insanları oturmuşlar incelemişler domuzcukların süper zeki yaratıklar olduklarını keşfetmişler !Öyle böyle değil zekilikleri... Maymunları bilem geride bırakmış pembiş yağ tulumları...

Örnek mi;Portatif bir deliğe topu sokması isteniyor yağ tulumundan... Burnuyla itiyor topu deliğe, sokamayıncada portatif deliği kaldırıyor ve topun üstüne koyuyor !!! Sorun karşısında pes etmeyip çözüm üretiyor !!!

Bilim insanları inceleme yaparken bizim vücutlarla aynı özelliklere sahip olduklarını da görmüşler...
Kalp desen aynı...Ciğerdi, kalpti bilmem neydi... insanla neredeyse aynı yerde ve boyutta...
Walla maymun soyundan geldiğimi düşünüp, az kıllı bir maymuna benzetilmeyi domuza benzetilmeye etrcih ederim ben şahsen !!! Tamam arada gülerken çıkardığım sesler domuzcuk sesine benzeyebilir... Ama o kadar benzerlik yeter bence !!!

Yapılan incelemelerde kalplerinin, gözlerinin, hücrelerinin, beyinlerinin insanlığa derman nitelikte olduğu görünmüş !!!
Kalp naklinde artık domuz kalbi sıradan bişey olacakken asıl önemli gelişme parkinson hastaalrı içinmiş !!! Domuzcuk beyni parkinsonlulara derman ötesi olacakmış !!!

Cinyıs Alaman kuzucuklarının cinyıslıklarını sergileyen show grupları varmış Amerikada !!!
Bir taşla iki kuş...Çıkar sahneye yaptırt showu... Heyvan yaşlanıncada kes ye !!! Miss gibi iş... girişimci arkadaşlara tavsiye ederim walla !!!

En çok pembiş yağ tulumu Alaman kuzucukların hep aynı mememeden içmelerine çok şaşırmış bilim insanları ! Veletleri işaretliyorlar, annelerinin yanından alıp akıllarını karıştırıyorlar ve annelerinin yanına koydukalrında veletler kendi memelerini buluyor !!!

En akıllı heyvan olan insanın eniği, topu topu 2 meme olmasına rağmen bulamaz walla !!!
Hangi memeydi leen benim ki der !!!

Yakında sağlık sebebiyle evinde domuzcuk besleyen çok insan görecekmişiz gibi geliyor...
Balkonlarda, apartmanların arka bahçelerinde...
Diyanette bi fetva yayınlar artık... yemek haram, kalp olarak takmak sevaptır diye... :p

-Abi bu kadar domuzu napıcan?
-Yaşlanınca kalp hastası olursam diye...
-Hepsi bunun için mi?
-Yok canım, Pembe kızı karıma aldım, katarak olursa diye... Ayşe'yi kayınço için aldım parkinson olma ihtimali var diye... Şurda ki eşe dosta bi fincan kahve misali vermek için...
-Haaaa...
-Ah ah asıl ilk aldığım Abdülrezak vardı onu görecektin 4 ton filandı... Çok yaşlandı diye geçen kurban kestik... !!!

Eeee ne duruyosunuz?Amerikada organ nakli sırası bekleyen bi sürü insan domuzlar üzerindeki çalışmaların bitmesini bekliyor... Domuz fiyatları artmadan alın 3-5... Pembiş yağ tulumlarının herşeyi yararlı... Gözünü gözüne kullan, kalbini kalbine... kalan etleri doktor mındar etmediyse ye !
Koork koork kooork !!!

Hiç yorum yok: