Ozborn'dan Merhaba...

Ortaya karışık, akla, yüreğe ne düşerse buraçta...

Etiketler

17 Mart 2008 Pazartesi

Toronto Üniversitesi’nde yapılan bir araştırmaya göre, erkekler "açık tenli" kadınları çekici buluyor.

Toronto üniversitesinin bu araştırmayı yapmasına hiiç gerek yoktu… Geçen sene çıplak maymun kitabından çıkardığım sonuçlardan bu konuyla ilgili uzuuuun bir geyik yazısı yazmıştım ben ayol !!!

Ay ne bilimsel kadınım !!! Size geyik altında bilimsel gelişmeler sunuyorum ama siz hala benim değerimi bilemiyorsunuz hıh !

Bilim adamları, hangi ırktan olursa olsun, erkeklerin "açık tenli" kadınları beğendiğini, kadınların ise "koyu tenli" erkekleri beğendiğini ortaya çıkarmışlar. Yok anam yok walla bunlar boş yere boş işlere kafa patlatıyorlar… Bir bilim insanı olsam ve araştırdığım konu bu olsa hayatta ağzımı açıp söylemem… Karizmam çizilir leeen !!!

Açık tenin masumiyeti çağrıştırması onları çekici kılıyor demiş Torontolu bilim insanları. (Biliyoruz leeen yazdık !) Bilim adamları, koyu tenli kadınları tercih eden erkeklerin de varlığına işaret ederek bunların bilinçaltlarında tehlikeye eğilim olduğunu söylemişler !!!

Toronto Üniversitesi’nde yapılan araştırmaya göre, kadınların esmer tenli erkekleri tercih etmesinin nedeni ise "seks, cinsel güç, gizem, kötülük ve tehlike ile bağlantı" kurmalarıymış.
Kadınlar "seks ve gücü" çağrıştırdığı için koyu tenli erkekleri tercih ediyorlar nokta demişler !!! Waay şöyle bi geçmişime bakarsak seks ve güç manyaaa bi hatun olduğum söylenebilir o zaman !!! ;)

Bilim adamlarına göre erkeklerin açık tene eğilimlerinin nedeni, açık tenin "masumiyet, saflık, bakirelik, hassaslık ve iyiliği" çağrıştırması. Ancak bilim adamları, Monica Belluci gibi esmer tenli kadınları tercih eden erkeklerin sayısının da hayli kabarık olduğunu belirterek bu erkeklerin bilinçaltlarında "tehlikeye eğilim" olduğuna dikkat çekmişler…

Araştırmacılar, erkek ve kadınlara ait 2 bin reklam fotoğrafını incelediklerinde, beyaz kadınların teninin beyaz erkeklerinkinden yüzde 15.2 daha açık olduğunu, siyah kadınların teninin de siyah erkeklerinkinden yüzde 11.1 daha açık olduğunu keşfetmişler. Toronto Üniversitesi’nden Sosyolog Dr. Shyon Baumann’a göre "açıklık" ve "koyuluk" kendilerine özgü anlamlar taşıyor ve kişi, bu anlamları bilinçaltından karşı cinsle bağlantılandırıyor. Colin Farrell’i Daniel Craig’e ya da Monica Belluci’yi Michelle Pfifer’a tercih edenler ise "tehlikeye eğilimlerini" gösteriyorlar. Desdemona’dan Nicole Kidman’a kadar yüzlerce yıldır, ressamlardan şairlere bütün sanatçıların açık tenli güzelleri yücelttiği biliniyor diyede haberi bitirmişleeer…

Siz kimlerdensiniz acep? Tehlike eğilimli mi? Yoksa masumiyet kurbanı mı yoksam benim gibi seks ve güç mayaaa mı?

:p

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ay yasasin ayol demek bunca talep almamin nedeni acik ten rengimmis :)))))