Ozborn'dan Merhaba...

Ortaya karışık, akla, yüreğe ne düşerse buraçta...

Etiketler

20 Ekim 2009 Salı

Alışveriş canavarları

Aynı semtte oturmamıza rağmen genellikle Cuma akşamları iş çıkışı beraber mahalleye yol alıyoruz...

Güzergah Esentepe'den metroya atlayıp Osmanbey'de inmece...

Ayrılma noktamız olan Valikonağı'na kadar sohbet ede ede vitrinlere baka baka beraberce yol almak, canımız istersede bi kahve içmece oluyor plan...

Ama malesef 3, geçen günkü ölen mamsında yaptıklarımızıda sayarsak 4 seferdir bunu bu masumlukta bırakamadık !!!
İkimiz bir araya gelince alışveriş canavarı oluyoruz !!!

İlk vukuatımızda Chakra'yı boşalttık !!! O bornoz ve havlu ben, sevgilinin bekar evindeki birbirinden kel alaka nevresimlerden artık ııyk olduğumdan, bambudan yapılma saten-coton nevresim takımı çılgınlığı yaşadık...

O kadar keyiflendik ki, acıkan karnımızı keyifle doyurmak için onun evinde kız kıza cuma gecesi keyfi yapmayak için makarna ve şarap partisi vermeye karar verdik. Elimizdekiler yetmezmiş gibi bu seferde Macro'yu boşaltmaya gittik! Evine gidişimiz anlatamam görmen lazım durumuydu... Nişantaşının arka sokaklarında yürümeye çalışırken Rusya'ya giysi ticareti yapan hatunlardan farkımız yoktu !!! :)

Birbirimize söz verdik o gün... Bidaha indirim ve alışveriş çılgınlığı yaşamayacağız diye...

Hı-hı tabü tabüüü...

İki hafta önce yine beraberce o evine ben sporuma doğru yol alırken Elle'nin indirimde olduğunu gördük ! Evlerimize ulaşabilmek için tünel istiyorum yetkililerdeeeeen !!!
O bu senenin modası olan renkli bantlılara ben, çizmelere yöneldim. O aradığını buldu ve aldı. Ben beğendiğim modelin fiyatı o markaya fazla olduğundan kazasız belasız çıktım... Çıktım ama bir kaç adım ötedeki City's'e girmemizle bir çizme fiyatına Ninewest'ten alınan 2 patiyle doluya tutuldum!!!

İndirim yok alma diyor...
Aaaa olmaz, çok beğendim... Almalıyım ayakkabım yok! İndirimi bekleyemem!!!
Ayakkabın mı yoook?
Eee yani şey var tabide... Yani...yok yani...
Hödöööö?

Klasik kadınlığım tuttu... Almazsam bişi kaybetmeyeceğim, gardorobumda olmazsa olmayanlardan illa olmayacak, biri günlük diğeri moda iki patiyle çıktım !!!

İkimizde mutluyduk!
O evine gitti ben mutluluktan daha fazla kalori yaktığım sporuma... :)

Geçen cuma'da yine masum masum eve giderken, çok sevdiği carmen modellerini galiba Nursace'de gördüğümü söylememle evlerimizi geçip Nursace'ye uğradık!!!
O tayni tayni 35 numaracık ayaklarına istediğini buldu. Bendeniz arzu ettiğim model ve renkte kahverengi bir ayakkabı bulamamanın üzüntüsünde olduğumdan, aklımdaki modele en uygun ayakkabıyı elime alıp kasaya gidip, bunun sade acı kahvesini yapabilirmisiniz dememle bende gönlümdekine kavuşmuş oldum !!!

Ne kavuşma amaaaaa !!!
Sevgilimin kısacık bir zaman diliminde yapmış olduğum ayakkabı alışverişlerinden ötürü zıp zıp zıplayan beyni kafatasını delmek üzere!!! Bu hatun böle dildi hadi hayırlısı şeklinde uzaktan vukuatlarımı izlemekte... Bendenizin bahaneside açkım için şık ve güzel oluyoruuuuuuuum... Malesef yemiyooo, uğraşıyorum yedirmeye ama... Mukadderaaaaat !!! :)))

Sonunda ayakkabı aşermemizi gidermiş durumdayız... Herşey süt limankeeeen, öle mamasında Astoria'yaya gitmemizle bu seferde triko aşermemiz başladı!!!

Efenim ben sade şıklığı seven bi hatunum... Allı güllü-dantelli-boncuklu-alacalı şeylerden hiç haz etmem. Sade olcak, pratik olcak, gündüz giyindiğimle akşamıda çıkarıcam... Ekonomik mimarım !!! İş toplantısından akşam yemeğine... Konsept bu ! Buna uygun ciciler bakılacak...
Arkadaşımın konseptide ceket içine gömlek giymeyi sevmemesinden ötürü ceket altına giyilecek canlı renkli şeyler...

Ah ah...
Roman, İpekyol, Fabrika ve Network... Siz ne hayat kurtaran, ne güzel çözümler üreten markalarsınız öyle olduk... Allahtan Beymen ve Vakko yok Astoria'da... :ppp

O la laaaa...
Arzularımıza kavuştuk...
Çok cici trikolarımız var... Varda İstanbul'un havası civası bi türlü onları giymemize izin vermemekte !!!
Ama patilerimizi giyip endamı boy etmekteyiiiiiz... :)

Bu sefer gerçekten söz verdik dicem ama benim gibi deri tutkununa söylenmeyecek şeyi söyledi; Ozy deri cekete ihtiyacım var!

Mukadderat efem... Mukadderaaaaaat !!! :)

1 yorum:

Unknown dedi ki...

ihihihihhh super olmusss :)