Ozborn'dan Merhaba...

Ortaya karışık, akla, yüreğe ne düşerse buraçta...

Etiketler

31 Ağustos 2010 Salı

Unisex el-ayak bakımı...

Astoria'da yeni bir yer keşfettik...
Profesyonel el-ayak bakımı yapan bir yer...
İnternet sayfasını inceleyince bizim yeni keşfettiğimiz yerin oooo çoktan keşfedilip ünlü erkekler tarafından deneyimlendiğini hatta köşe yazarı erkekler tarafından köşelerine taşındığını görünce çok şaşırdık.

Ofisin karşısında, burnumuzun ucunda 3 senedir hizmet veren pronail'den bahsediyorum.

Sahibi gitmiş amerikalarda eğitim almış, Türkiye'de açabilmek için uğraşmış, memlekette pek olmayan avrupai hizmet veren el-ayak ve ağda bakım merkezi pronail.

Protez ve çıkmayan oje uzmanlık alanları. Tırnak yeme tedavisinde de çok iddalılar... Keşke benim çocukluğumda olsaymış böyle bir hizmet zavallı tırnaklarım yamulmasaymış... :)

İlk deneyimlediğimde 5 yaşındaki bir kız çocuğu tırnak yeme tedavisi görüyordu wow oldum...

Çıkmayan oje tatil için iyi fikir diye geldi ve gittim...
Bayağı bol zamanınızın olması gerekiyor... Manikür bitiyor ojenin ilk katı sürülüyor ellerinizi bir aletin içine koyuyorsunuz sonra diğer kat sonra alet sonra diğer kat... Aaaaaaaa !!!
Benim gibi sabırsız için biraz afacanların bastığı bir deneyim oluyor ama sonuç harika ellerde 2 hafta ayakta 1 aylık bakım keyfi...

Ancak bendeniz devamlı tırnakları örtülü dolanamadığımdan kısa süre içersinde çıkarttırdım... Asetonlada çıkmıyor oraya gidiyorsunuz parmaklarınıza ojeyi çıkaracak sıvı sürülüyor sonra aleminyum folyoya sarılıyor parmaklarınız ve 10-15dk bekliyorsunuz... Tam fırına verilmeden önceki yemek modunda oturuyorsunuz... :)))

Fiyatlar normal...
Benim nişantaştaki mahalle kuaförüm azcık daha pahallı bile...
İlla çıkmayan oje yaptırıcaksınız diye bişi yok, klasik hizmette veriyorlar... Ben bidahaki yaza kadar yada hiç kalıcı yaptırmam bilemedim şimdi... :)))

Temizlikten, narin makas hareketlerinden memnun kaldım... Derin manikür-pedikür yapmıyorlar... En süperi bu...
Sadece el veya ayak masajınada gidebiliyorsunuz...
Geçen gün bir hatun ayak masajı yapılırken kendinden öyle bir geçtiki çok kıskandım, canım çekti... İnşallah maşallah bir ara bende deneyeceğim... Nasıl olsa ofisin karşısında... Yemek arasında 2 fık fık bi tık tık... :p
Yakında Teşvikiye'de de bir şube açacaklarmış o la laaaaa...
Bay-bayan elemanlar ve bay-bayan müşterilerle ilginç ama kaliteli bir deneyim yaşamanızı tavsiye ederim...

Walla geçen gün gazetede okuduğum erkekler artık bikini ağdası yaptırıyorlar haberine istinaden erkeklerede bikini ağdası yaparlarmı bilmiyorum... :)

Hadi manikürü-pedikürü paylaşıyoruz bunu anlarım ama bari bikini ağdamızdan uzak durun ya... :)

Neyse efem bilginize-ilginizeeee... ;)

Hiç yorum yok: