Ozborn'dan Merhaba...

Ortaya karışık, akla, yüreğe ne düşerse buraçta...

Etiketler

7 Mayıs 2009 Perşembe

Alışveriş arabası...

Merterdeki 3 M Migros üniversite yıllarımda toptancı marketim olarak iş görürdü.
Kıprısta okurken, orada bulmadığım veya bulduğum ama fahiş fiyata bulduğum bir çok şeyi buradan alır götürürdüm.

O dönemde eve yakın tek 3M Merterdeydi. Valiz ticareti yapanların valizlerinden, hemide fosforlu sarısından bir yiyecek-içecek valizim vardı. Valiz uçmaya 3-5 saat kala arabanın bagajına atılır ve doğruca 3M'e gidilirdi. Alışveriş arabası dolu ötesi bir vaziyette alışveriş yapılır sonra o araba tarafımdan itilmeye çalışılarak otoparka götürülürdü. Ve her seferinde de ben bu arabayı istiyoruuuuuum, amcacım ya bi gün çalalım bunu derdim. Amcamda hafif çatlak mı delimiiii olduğu belli olmayan yiyenine ses etmez, aman suyuna gidiiiiim edasıyla gülerek tamam yaparız bir gün derdi. :)

Neden istiyordum alışveriş arabasını?
Bilmiyorum wallahi. Bebekken, nasıl çocuklar çocuk arabalarını itmekten zevk alırlar onun gibi bişey benimde alışveriş arabası kullanma ve isteme arzum.
Haa sanmayın çocukken bu tadı yaşayamamış... Yaşadım yaşadım hatta fazlasıyla yaşadım. Kendi bebek arabam yetmiyormuş gibi 2 tanede kendi bebeklerimin arabası vardı! Kendi arabamda sıkılınca bebeklerimi arabalarına koyup süren benim doymuş olmam gerekiyordu amaaaa mukadderat işte...

Senelerce sayıkladım alışveriş arabası çalıcam bi gün diye...
Hatta bir arkadaşım bu kadar basit bişeyden sicilimi kirletmeyeyim diye bana Eminönünde (Ulan şu eminde'de herşey satılıyo...her derde her isteye çare orada:))))) ) dekoratif amaçlı kullanılabilecek daha küçük boylarının satıldığını, bir arkadaşının ona ev hediyesi olarak ordan alıp getirdiğini ve bar olarak kullandığını söylemesine rağmeeeen, ben illa yürütülmüş ve büyüğünü istediğimi söyleyip durdum! :)

Bu arada benim isteğim devam ederken Discovery'de alışveriş arabalarıyla ilgili mini bi bilgi filmi dönmeye başladı. Dünyada insanların en çok kullandığı dört tekerleklilerin arasında 2. sırada yer alıyormuuuuuuş!!! Hatırlayın filmi, adam alışveriş arabasıyla araba yıkama istasyonuna giriyor...

Yani ben bişeyi biliyorumda istiyoruuuuum!!! :ppp :))))

Bir gün bir alışveriş arabası yürütücem/sahibi olucam isteğim devam ederken, yaşadığı sitenin içinde 3M'i olan ve evin kapısına kadar alışveriş arabasıyla gidebildiğimiz bir sevgilim oldu benim!!!
Dırınınııııım!
Ne mutluluuuuuk, ne keyiiiiiiiiiiiif... O la laaaaa...

Yapıyoruz alışverişi sonra, arnavut taşı kaplı yollarda tangır tunguuur alışveriş arabasını ite ite apartmanın kapısına kadar geliyoruz ama içeriye sokamıyoruz basamaklarda bırakmak zorunda kalıyoruz... Olsuuuun kapımın önünde bir sürü alışveriş arabası varyaaa... Sanki ne zaman istesem inip kullanabilirim onları gibi bir durum varya... Bu da yeter bana! Ama yetmiyor ben her alışveriş dönüşü arabaya veda erderken sevgilime çok istiyorum bi gün alıcam diyorum!

Sevgilimde daha cicim günleri olduğundan gülümseyerek bakıyor bana. Ama sevgilinin, aklından ulan 15 senelik kankaydı, hafif çatlak diye bilirdim ama gerçeklerini sevgili olunca öğreniyorum bu düpedüüüz deli leeeyn dediğini düşünüyorum ben!
Adam bana deli gömleği giydirmesin diye dudacıklarından son derece sevimli ve aklı başında bir kız edasıyla öpüp sonra evimize yollanıyorum!

:))

Yeni yıla birlikte girmek için sevgilinin yanına uçarken sevgilim bana bir sürprizi olduğunu söyledi.
Ne, neee oldum. Çok istediğim ve görünce çıldıracağım birşey olduğunu söyledi.
Acaba ne?
Ben çok abuk subuk şey isterim. Ve hepsinede çıldırırım acep ne?
Söylemiyor. 45dk uçuş artııııı eve yapılan 60 dk'lık yolculuğun sonunda ben zaten meraktan çıldırmış bir halde eve girdim.
Adamı şöylesine bir öptükten sonra, çocukluğumda bile yapmadığım bir şımarıklıkla ne, nee, hadi söyle, göster sürpriziiim nee diye hoplayıp zıplamaya başladım.
Zamanı geldiğinde diye son derece cool bir gıcıklıkla cevap verince, heyecanım kursağımda kaldı ve kollarının arasından sıyrılıp ben bi çişiiim dedim.
Hafif bozuk bir halde yanından ayrılıp yatakodamızda ki banyoya gittim. Banyoya giderken sol tarafta bi gölge hissettim ama dikkat etmedim.
Banyodan çıktığımda sevgilim odanın kapısında duruyordu ve bana eee diyordu?
Bende ne eeesi oldum! Bişi var bu odada ama ne? Tanrıııım sürpriziiim etejerimin çekmecesinde!!! Her zaman çekmecemde ufak veya büyük birşey olur, evet yaaa orada sürrpriz diye kafamı çevirmemle ne göreyiiiiiiiiiiiiiiiiiim?
Tanrım, yok böyle bir adam! Ben bu adamı sevmem mi? ben bu adamın kölesi olmam mı?
Senelerdir istediğim, hemide çok istediğim 3M marketin alışveriş arabası yatakodamızda kurdelenmiş bir halde duruyooooor!!! Ve ben onu fark etmiyorum!!! Evet yatakodasında alışveriş arabasının durması çok ama çok normal bişi ya o bakımdan! :)))))
Nasıl bir şaşırma-sevinç-mutluluk ve heyecan yaşadım anlatamam. Göz yaşlarım çizgi filmlerdeki gibi fışkıra fışkıra sevgilinin boynuna atladım ve bu dedim, hani hep Tıffany'den tek taş istiyordum ya, evet dedi, artık almana gerek yok! Bu Tıffny'den de özel ve değerli!!! Ühüüü ühüüüüü...
:)))))
Mannak olduğumuzu demiştik!
Sevgili yeni yıl hediyesi olarak teeeee Alamanyalardan gelen kuzenleriyle birlikte bana alışveriş arabasını yürütmüşler!
Yaw nasıl ikna ettin onları oldum.
Bacardiye maal oldu dedi. Benim ki içirmiş kuzenleri, bi güzel sarhoş etmiş ondan sonra inmişler aşağıya 3 kişi sırtlayıp bi güzelde asansöre koyup çıkarmışlar yukarıya!!!

Ehe eheee!
Sevgili arkadaşlarım bir alışveriş arabasına gittiğim için benimle çok dalga geçselerde, sevgilinin davranışı çok takdir gördü. Görmez miiii? Düzen ve hijyen hastası adam yatakodasına yürüttüğü alışveriş arabasını sokuyor!!! Daha napsın? :))))

Sapık bendeniz alışveriş arabasını evde sürmeyi denedim ilk olarak. Ama malesef halılar buna izin vermedi. Alışveriş arabam benim valiz ve üstümden başımdan çıkardıklarımı atma arabam oldu. Aylardır mutlu-mesut bir biçimde yatakodamızın köşesinde yaşarken sevgilim dün onu yollayacağını söyledi.

Çok üzüldüm ve bozuldum.
Hep kalacak mı sanmıştın dedi...
Bende en saf-salak ve masum halimle eveeeet dedim.
Açkım dedi taşınırken nasıl taşıyacaktık onu?, nasıl açıklayacaktık?
Çocuğumuza beşik almayacaktık, çocuk evin içinde onun içinde gide gele uyuyacaktı dedim. Ya da kirli arabamız filan olacaktı! Böööööööö...
Açkım pis o dedi.
Temizlerim dedim...
Büyük dedi...
Eminönünden küçüğünü alacaksın o zaman dedim. Ya da İstanbul'a geldiğinde Okko'dan çocuklar için olanını alacaksın!
Ben sana Migros'un çocuklar için arabalı olanından alıcam, içine seni oturtup gezdiricem dedi...
Sözmü dedim?
Arabaya sığmasın dedi...
Yaaaw Eminönünden almaya sözmüüüü?
Bakarız dedi...

Ben hem sevgiliye hem kayınvalideye küstüm!
Henüz evli ve barklı olmadığımızdan evimeeee karışmayın leeeeyn şeklinde cadılıkta yapamıyorum, o bakımdan sınıf sınıııııfım...

Getttti canııım, güzeliiiim alışveriş arabaaaaam...
Getti, gettiiii...
Ossun, 4 ayda sürse beraberliğimiz sana sahip olmak güzeldi. Ama gerçek olan bişi varsa gerçekten büyüktün!

Sevgili efendiiii, hani Tıffany tektaştan vaz geçmiştim yaaaa, istiyorum yineeeee!!!
10 bin dolarcıktan başlayan tek taşmııııı yoksa Eminönünde bilmem kaça stılan ufak alışveriş arabasımııııııııııı?
Eheeee...
İtinayla pazarlık yapılır efeeeeem! ;)
Alışveriş arabam bay bay!
Tüh ya keşke işaretleseydik onu... Belkim markette veya bir evin önünde karşılarır en mahrem sırlarımıza şahitlik etmiş ömrünün en şaşılası 4 ayını bizlerle yaşamış metalciğe dokunup sevgi ve saygılarımı iletirdim!
Millette deliye bak derdi;
Anaaa kadına bak! alışveriş arabasını seviyo, okşuyo ve konuşuyo onunlaaaaa!
Karşıyakalı olmak deli olmakmış!
Eee bende delüyüüüm işte! Daha ne istiyonuuuuuuuz!!!
İstanbullardan, Nişantaştaaaan delü delü kulakları küpelüüüü gelininiz oldu işte!
:p
:)))))
Hep istediğim ama, bir gün gerçek olacağını ummadığım en ilginç isteklerimden birini gerçek kılıp, beni dünyanın en bi en mutlu insanı yapan sevgilime itaf olunur!
Şimdiii, sırada başka bi deli istek var bakalım onu gerçek kılabilecekmisin? :p ;)
Teşekkürler açkım...

Hiç yorum yok: