Ozborn'dan Merhaba...

Ortaya karışık, akla, yüreğe ne düşerse buraçta...

Etiketler

17 Kasım 2009 Salı

Nescafe classic'in classic olmayan hali !!!

Sevmiyorum abi sevmiyorum işte !!!
Kullandığım ve sevdiğim herhangi birşeyin değişmesini ve sonrasında onu ya terk etmeyi yada zorla alışmayı sevmiyoruuuuum !!!

Nescafe Classic tadını değiştirdi !!!
İyi halt etti !!!

20 küsür senedir sabahları nescafe classicle güne başlarım. Senelerdir değişmeyen ister kaşıkla ister kaşıksız koyduğum bir ölçüm vardır. Bu ayarı benden başka kimse tutturamaz o yüzden sabahları kahvemi kendim hazırlamadıysam ve başka kahve içtiysem, nescafeme ulaşana kadar domuz olurum!

Ozy ozborn kullanım klavuzu 1. madde bu dur abi.
Şapkasız çıkmam gibi bişidir.
Memlekette başıma çok gelmiştir, kahveniz nescafemi derim adam haaa der... Çözülebilir tüm kahvelerin adı nescafedir Türkiye'de. Adama markası nescafemiiii diye sorduğumda bakar yüzüme bön bön ve bana ııyk bi marka getirir. Bunu yaşamamak için, yakops-makops vs. içmemek için çantamda tek kullanımlık nescafe paketleri taşırım. Nescafelerim benimle Amerika'ya kadar gitmiştir. Bu kadar köküne kadar sağdık, hastası bi tüketiciyken anaaaaaaaaaa !!!

Kahve bitti, aldım...
İçiyorum bi tuhaflık seziyorum ama çözemiyorum... Her halde benim ağız tadımda bi anormallik var diyorum... Birinci fincan bitiyor, ikinciyi yapıyorum... Her halde ölçümü tutturamadım diyorum... Cık, cık cııık !!! Çıldıracağım !!!

Bir akşam üstü Levent'e doğru yol alırken kocamaaan reklam panosunda nescafemin fotoğrafını görüyorum, tadım değişti yazıyor !

Allah sizin.... Çözemediğim anormallik sonunda çözülüyor. Neredeyse bakkalı bozuk ürün satmakla suçlayacaktım!!!

Adı üstünde classic! Classic bişi napılmaz değiştirilmeeeeez dimi? Yani çok düz mantık oldu ama her türlü konuda classic klasiktir! Modaya uysada uymasada modifiye edilmez. Edilse bile sil baştan yepiz yeni yaratılmaz. Di mi?

Malesef sabahları nescafesiz güne başlayamıyorum. Gün içinde ofiste nefis filtre kahveler tüketmekteyiz... Ancak sabahları uyanıp güne başlama keyfimi dünya üzerindeki hiç bir kahve çeşidi başaramıyordu... Artık nescafemde başaramıyor !!!

Ben biraz soğuk içmeyi severim. Öğrencilik yıllarından kalma alışkanlık. Çizim yaparken kahve soğurdu ve soğuk soğuk içerdim masanın başından birdaha kalkmmak için. Yeni tad soğuyunca daha bi beter oluyor. Sıcak içeyim desem, sıcak kahve içemiyorum !

Tamam kabul ediyorum kahve konusunda dünyadaki en bi en problemli şahsiyetim! Ama bu alışkanlık, tad ve zevk olayı... Böyle tuhaf hatta manyakça alışkanlığı olan bi hatunum napiim!!! Aslında bu huyum ve huysuzluğum marka için önemli bir gösterge-başarı olmalı. Bi markanın bu kadar tutucu, sahiplenici ve ısrarcı bi tüketicisinin olması onlar için pozitif bişey ama ooooo kimin umrundaaaaaa !!!

Çok tatsızım...
Ağzımın içinde bir çamur tat.
Sütlede flört ettiremiyorum...
Herkezin ağız tadı başkadır... Benim kahve ölçümle-tadımla kimsenin ki uymaz ama bu yeni tad öyle tuhaf ki, liseden beri şeker kullanmayan ben şekere başlicam neredeyse !!!

Bu gün tüketici zımbırtılarını aradım. Piyasaya çıkmadan denttiğimiz tüketicilerimiz var dediler. Acep benim gibi 20 küsür senelik gözünü açar açamaz nescafe classic diyenlerden mi oluşuyordu bu testırcılar?

Sanmıyorum...
Mukadderat diyip bu acımtırak-tatsız şeye alışmam gerekecek... Yada kusura bakma nescafeciğim artık filtreye başlayacağım...

Beraberliğimiz pek sonsuza dek sürecek şekilde görünmüyor...
İğrençsin, tatsızsın ve acı ötesisin !!!
Gold'una bile razıyım ama o da bi tuhaf olmuş !!!

Ben sizin değişiminize, geliştirdiğiniz tada, ağız tatları olmayan testçilerinize ne dim?

Aaaaaaaaaa mutsuzum ve sinirliyim !!!
Elinde eski ürün olan varsa sevabına haber etsin... üretim tarihi geçmiş olsada içerim... O tad, o keyif için yapmayacağım şey yok... ( O kadar da sapıklaşmayın!!! Çüüüş o kadar da değil... Henüz o akdar çaresiz dilim :p )

Eski kahve tadımı geri istiyorum leeeeeeeyn.cooooooom !!!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

herkez değil herkes.