Ozborn'dan Merhaba...

Ortaya karışık, akla, yüreğe ne düşerse buraçta...

Etiketler

20 Ocak 2012 Cuma

Şişli'de bir aprtumaaan yoksa halin...

İnsanlar duygusuzlaştılar-ruhsuzlaştılar, insanların insanlıkları kalmadı !!!
Ya tüm İstanbullular böyle ya da bizim mahalleye seçip gönderiyolar bunları !!!

Geçen hafta sonu salonun camından neler oluyo sokakta diye bakınırken acı acı ambülans sesi duydum... Kısa bir süre sonrada bizim sokağın köşesinde göründü... Göründü ama, önünde 3 tane araç var... En öndeki araçta bir taksi...

Yol kenarında da bir kadın duruyor belli ki taksi bekliyor...

Kadın arkadan gelen ambülansı iplemeden taksiye el etti...
Taksici 2 araç sonra arkasından gelen eminim tüm aynasını kaplayan ambülansı görmezlikten gelip durdu!!!
Kadın önce ön kapıyı açtı, şoförle konuştu, sonra kapıyı kapadı, sakince şemsiyesini kapatıp arka koltuğa yavaş yavaş kuruldu !!!

Bu sırada tüm sokak korna sesi ve ambülansın sireniyle inliyordu !!!
4. katta olmasak ve kadın kafasına bişey fırlattığımda darbe alabilecek açıda olsa yemin ediyorum elime ne geçerse fırlatırdım !!!

Memleketimizde ambülanslar dolu da boş da olsalar siren çaldıklarından milletimiz 'boşlar yaaa' geyiği yapar...

Boş-dolu abi, bir itfaiyeye, iki ambülansa her şart ve koşulda yol vermek gerektiği kuralı kutuplarda da aynıdır, afrika çöllerinde de !!!

Sen kentte yaşayan biriysen okuma yazman olmasa dahi bunu bilirsin!!! Bilmelisin !!!

Şık giyimli Nişantaş kadını, bu hayvanlığımı diyim, insanlık olmayan davranışı mı diyim ne diyim bilemediğim davranışı yapıyorsa, malesef bir türlü eğitimli olmalarını sağlayamadığımız taksicilerimiz daha neler neler yaparlar !!!

Aradan 1 hafta geçti-geçmedi bu gün; deli gibi kornalar çalıyo, adamın biri kurbanda kesilecek boğa gibi böğürüyooo... Noluyo leeeyn diye kalktım cama gittim !!!

Yan apartmanda yaşlı bir teyze için ambülans çağırmışlar... Bizim orda park sorunu olduğu için ambülans trafiği durdurmuş... 

Ara sokaktan bizim sokağa çıkacak bi adamda trafik neden kitlendi diye inmiş aracından, yaşlı teyzeyi sedyeyle taşıyan ekibe böğürüyooo !!!

Walla şehir eşkiyası olmamak elde  değil !!! Evde bi pompalım olsaydı camdan bütün sokağı tarardım !!!

Adam kadın ambülansa konurken, 'trafiği neden kapıyosunuz, bu sokakta da hasta olsa ambülans hastaneye gidemicek diye böğürüuooo! !!!

Ulan bu sokkataki hasta daha hastaneye gidemeden olaki bi hasta için böğürmek????

Kendisi pırt diye sokağı dönüp gidemedi, yaşlı bi hasta kadın için bizi burda bekletiyosunuz diyemiyoooo, bu sokakta da hasta olsa ne olacak diye sağlık görevlisine saldırıyo !!!

Yavrum bunun için belediyeye saldırıcan!
Sokaklarda belirli noktalarda acil yardım hizmetleri için park alanları bırakacak belediye! Oraya park eden, 2dklığına duran araçlara hatta o alanda duran yayaya bile haşırt-huşurt cezalar kesilecek! 

Böyle alanlara park eden itfaiye-polis-ambülans trafiği tıkamicak, hasta vs. taşınacak oraya... daaaa bu memlekette zor bu uygulama!

Bizim sokakta ambülansa saygı-sevgi gösterme yok!
Hayır bişey değil böyle manyak tepki verenlere yaptığın insanlık mı diye saldırıcam ama arkamda beni destekleyen bulamicamdan bok yoluna gidicem... O yüzden hırsımdan-sinirimden tepinsem de bi bok yapamicam !!!

Yuh laaaan !!!
Walla yuh ötesi yuh!!!
Ümraniyede-gakta gukta vs.de oturanlar sakın üzülmesinler, burda şehirden-kentlilikten gaktan guktan uzağız diye... İstanbul'un en eski yerleşim merkezinde, şehrin göbeğinin göbeğinde insanlık böyle !!!

Bi daha ambülans geçerse sokağımızdan taşla-sopayla mı saldırsak acep?
Sesi sinirlerime dokanıyooo canım aa-aaa diyip!

YUH!

Hiç yorum yok: