Ozborn'dan Merhaba...

Ortaya karışık, akla, yüreğe ne düşerse buraçta...

Etiketler

17 Ocak 2012 Salı

Gündelik hayata dair 104 garip bilimsel gerçek

NTV yayınlarının böyle bir kitabı var...
Alın okuyun dicem ama okuduktan sonra bilim insanlarına saygınız kalır mı işte onu bilemem !

Abim bilim insanı olmak gerekirmiş yaaa... Geyik geyik konularda inceleme yap, oha paralar al, makalelerin yayınlansın, insanlar sana araştırmalarından dolayı saygı etsin...

Walla yanlış meslekteyim... Bende bilim insanı olmak istiyoruuum! 

Efenim kitaptan seçtiğim bazı başlıkları sizinle paylaşıcam şimdi;

Grup fotoğrafımı çekiyorsunuz? önce hesap makinesi kapın: Avusturyalı fizikçi, grup fotoğrafları çekilirken gözlerin kapalı çıkmasına takmış... Sen Newton'u bırak kenara bu işe el at! 
Fotoğraf çektirirken insanların ne sıklıkta gözlerini kırptıklarını incelemiş önce... Yaklaşık dakikada on kez kırpıyormuşuz gözlerimizi... Her kırpmamızda yaklaşık çeyrek saniye sürüyormuş... Oldukça dolaysız istatistikler kullanarak bir eğri oluşturmuş... Şayet ışık iyiyse gruptaki kişi sayısını üçe, ışık kötüyse ikiye bölünce kaç tane fotoğraf çekmeniz gerektiğini buluyormuşsunuz... Bu hesaplamadan sonra çektiğiniz fotoğraflarda herkesin gözünün açık çıktığına %99 emin olabiliyormuşsunuz !!!

Halalar, danalar, teyzeler, emicelerle bayram seyran fotosu çekerken elinize hesap makinesi alın öyle çekin...

Yalnız bi uyarı Avusturyalı fizikçi Piers Barnes'ın kuralı 20 kişiye kadar gruplarda geçerliymiş... Aşiretseniz mukadderaaat ! :ppppp

Bir öğretmenle evlenmeyin:Amerikalı psikolog Douglas Kenrich 89 yılında bir araştırma yapmış... Bir erkek playboy dergisine baktıktan sonra karısını daha az çekici buluyormuş !!! Bulur yani !!! Hangimizin memesi-poposu öyle silikonlu !!! Ya da yatağa girdiğimizde photoshoplanıyoruz!!! :pppp Douglas araştırmasını geliştirmiş ve çok sayıda seksi fıstık gören erkeklerin bütün ilişkilerinin olumsuz gittiğini keşfetmiş! 
Indiana Ün. evrim psikoloğu Satoshi Kanazawa bunun çok ilginç olduğunu düşünüp, en doğurgan yaştaki kadınlarla çevrili erkek öğretmenler üzerinde bir araştırma yapmış veee erkek öğretmenlerin diğer meslek grubundaki ereklere göre daha sık boşandıklarını tespit etmiş !!! Amerika'da kocanız bir lisede veya üniversitede hocaysa evliliğiniz tehlikede demekmiş!!! 
Bizim memlekette özel üniversitelerde hocalık yapanlarda ucundan acık tehlike başlamış olabilir... :pppp

Çıtır fıstık kızlarla kocanızın / sevgilinizin etrafı çevriliyse derhal erkeğinizin işini değiştirtin derim ben! Nerde menopozlu, memeleri-popoları sarkmış hemcinslerimiz var orada işe sokun onu !!! :pppp

İlk öpüşmede başınızı sağa doğru eğin:Bu araştırmayı Almanya'da ki Bochum Ruhr Üniversitesinde bir türk yapmış !!! Onur Güntürk! Abim bu psikologların başka işi gücü yok mu yaaa !!! :pppp Burunlarımız çarpışmadan nasıl öpüşürüz diye adam araştırma yapmış !!! Tüm derdimiz buydu!!! İlk öpüşmede öpüşmenin güzelliği ya da ağzımızın-burnumuzun kokmasından çok hep bunu dert etmiştik! İşte şimdi çözüldü problem !!! Heyyooo gelsin rahat rahat ilk öpüşmeleeeer !!! :)))))))))
Güntürk gitmiş havalimanlarına-tren istasyonlarına ve başlamış incelemeye...
Araştırmanın güzelliğine bak beaaa!!! Masa başında oturmadan geze geze... ben yaparım leeeyn!!! :pppp
124 öpüşme incelemiş... Bence bu psiko abi gizli röntçü sanırsam :ppp
Sevgililer gününden önce dünyanın en prestijli bilim dergilerinden Nature'da araştırması yayınlanmış!!! 
Ben abi dergiyi almayı bırakırdım böyle bi araştırma okusam...
Başımızı sağa eğersek çarpışmayacağımız bilimsel olarak incelenip tespit edilip üstüne de literatürde yayınlanmış!!! 
Ne dim... Günün birinde bi psikologluk işim olursa araştırma-inceleme yapmamış en normaleee olanını bulup giderim yoksam gitmem derim !!! :)))))))))

Onsuz yapın çünkü sperm sizi mutlu eder: Sadece erkeklerin değilmiş; hissetmiyorum hissedince daha güzel oluyooo yaaa geyiki!
New York Eyalet Üniversitesinden Gordon Gallup 239 öğrencisine yatakta partnerleriyle ne sıklıkta prezervatif kullandıklarını sormuş! 
Allahtan ecnebi bi memelekette okumadım... Yoksam hocaların araştırmaları yüzünden maymun olacakmışım!!! :pppppppp
Bu araştırma Türkiye'de yapılsa ' hoccaaa noluyooo, yatak odası mahremdir bilmezmisin diyip, namusuma dil uzattı' diye hoca lime lime edilirdi... :)))
Ama Amerika'da edilmediğinden biz hatunların gizli mutluluk formülü keşfedilmiş oldu!!!
Pre kullanmayan kadınlar kullananlara göre daha mutlu çıkmış...
Hiç seks yapmayanlar pre kullananlar kadar mutlu...
Pre kullanmayan kadınların seks yapmadıkları süre uzayınca daha mutsuz oluyorlarmış...
Gallup buna dayanarak spermin kadınları mutlu eden bir şey ihtiva etmesi gerektiği sonucuna varmış!!!
Hani şey geyiği vardır ya, yediğin içtiğin spermin tadını etkilermiş diye... Acep mutluluğu da etkileyen bi yeme-içme... :pppppppppp
Töbe yarabbiii, töbe, töbeee... :pppppp

Clitofing'e dikkat edin: Hollandalı araştırma organizasyonu TNO bir sürü seks oyuncağını mercek altına almış! Ve çıkan sonuç biz hatunların oyuncak dahi olsa korunmamız gerektiği çıkmış!!! Ulan kadınların bu çilesi nedir yaaaa!!! gerçeğinde korun, oyuncağında korun! Korun allah korun!!! Bi daha erkek olarak gelelim bence dünya ya!!! :ppppppppp
Araştırmacılar oyuncakları kesip biçmişler ve kimyasal analize tabi tutmuşlar. Ve oyuncakların Ftalat içerdiğini görmüşler. Bu kimyasal plastiğin yumuşak ve esnek olmasını sağlayan ancak insan sağlığına zararlıymış... Dengesiz hormonal faaliyetlere, karaciğer ve böbrek sorunlarına ve muhtemelen kansere sebep olurlarmış!!!
Araştırmalar sonucunda cinsel oyuncaklarla bile seksin güvenli olmadığı ortaya çıkmış!!! Prezervatif kullanarak oyuncaklarınızla oynayın diye bir sonuç çıkmış...

Efenim varsa oyuncaklarınız gidin prezervatif alın ve öyle kullanın! Kadın kısmısının kaderi canlıda olsa cansızda olsa korunmak! Mukadderaaaat !!!

Efenim böyle geyik ama ciddi ciddi okumuş-hatiplemiş uzmanlar tarafından yapılmış araştırmaları anlatan bir kitap...
Genel kültürünüz artar-sohbet sorunu çektiğinizde işinize yarar ya da kendi başınıza okuyup eğlenmenize...

Bilim insanları hastanızım abi... Araştırmalarınızı tüm ciddiyetimle takip etmekteyim. Sağ olun var olun !!! Siz olmasanız kafayı gözü yara yara öpüşüp, spermden mahrum kalıp mutsuz mutsuz yaşayacaktık ! Var olun, hürmetler...
;)

1 yorum:

MURAT EŞME dedi ki...

104 tane konu var sende hep sex ile ilgili olanları almış ve yazmışsın sonra psikologlara ..ok atmışsın hahahhaaa