Ozborn'dan Merhaba...

Ortaya karışık, akla, yüreğe ne düşerse buraçta...

Etiketler

24 Ağustos 2011 Çarşamba

Ekmek bulamıyolarsa pasta yesinler... Onuda bulamıyolarsa...

Hava sebebiyetiyle bugünde, Kocakarı plajındaydım. Rüzgar kesilsede Ilıcama geri dönsem walla;

Plaja girmiş, dünkü yerime doğru ilerlerken 2 oğlanın konuşmasıyla irkildim:
Abii yaaa, kızı al git odaya, 1 saat sevişiver...
Gidim mi?
Kız orda duruyo, al git, 1 saat...

!!!
Tanrım neredeyse sabah sabah bu ne iğrenç bi muhabbet!!!
Zavallı kız kim acaba...
Paulo'mun 11 dakika kitabını okumamışlar herhal... Böylesine basit ve adice yaklaşıma 1 saat fazla beaa abi, kızı yorma sıcakta 11 dakika yeterli, otele gideceğine, çalılıklara git deseydim ne olurdu acaba?

İçimden cık cııık yaparak dünkü yerime varıp tam yerleşiyodum ki, görevli oğlan geldi;
Tekmisiniz yine?
Heee...  Nolmuş teksem? Neden yanlızlığımı yüzüme vuruyosun ühü ühüüüüü !!! :ppp
Evet...
Sizi şurdaki bayanın yanına alsam...
Yan tarafındaki şezlonga mı?
Yok yanına...
Niyeymiş? Tek başına yatmak yasak mı? Tanımadığım insanla aynı şemsiyenin altında ne işim var canım! Yaz iki şezlong parası, neyse öderim burayı!!! Cık cıık!
Oğlan tamam ben yine teklik hesap açıyorum diyerek gitti...
Manyak mı lan bunlar? Otobüslerdeki baaayaaan yanına geçin siz muhabbeti!!!
Sanki plaj dolacak! Müşteri gelirse al şezlongumun bitanesini yana yanaştır... Ne demek ikileyelim, tek başına kimse kalmasın mantığı !!!
Anlaşıldı, burası 'Gıccııık Kocakarılar Plajı' !!!
Ulan rüzgar, Ilıcam'da kum fırtınası çıkarmasan ne işim var benim burda !!! Koy diye geldim. Bide 5 liralık şezlong parasını duyunca cimrilik damarım tuttu!
Yarın kendi plajına dönüyosun Ozy! Huzurdan cimrilik ya-pıl-maaaz!

Neyse söylenmem bitti, şezlonguma kuruldum, dün sol tarafımda olan 2 oğlan geldiler yine...
Müdavimliğin köküne kadar yaşandığı plaj! Kimse şezlongundan vazgezçmek istemiyo !!! :))

Dünkü muhabbetlerinden analdığım kadarıyla İstanbul'da birlikte çalışan iki kanka. Biri evlenmek üzere... Evlenemden önceki son erkek erkeğe tatil modundalar. Kendi hallerinde, çalan telefonlarıyla işlerini takip edip, tavla oynayıp, efendi efendi takılıyolar...

Milletimiz alçak sesle konuşmayı bilmediğinden bu infolara sahibim. Yoksa bana ne!!!

Bu günkü muhabbetleri bekar olanı Kartal Tibet'e benzetmişler dün akşam!
Başı yarı bağlı olan gaz veriyo ona... Bu da gazı yesem mi yemesem miiii, kızla buluşsam mı, buluşmasam mı gel-gitinde...

İlk geldiğimde duyduğum muhabbet geliyor aklıma ve içimden, ne bekliyon oğluuum ahanda en baştaki tipitipler kızı 1 saat içinde getirdiler-götürdüler bile... Ne duruyon aslanım... Hıırn hııırn hıııııırn! Hıh kökle gazı... :ppp

Ah tanrım, okumuş insanın cahilliğine katlanamıyorum!
Kartal Tibet'e benzetilen 'ah keşke babama bu kadar mı benziyorum deseydim' diye dünkü muhabbeti iğreeenç espiriklerle uzatıyorda uzatıyor...

Kartal Tibet'in yandan yemişinin yemişinin yemişiiiiii kitap okuyoz burda, azcık daha alçak sesle iğreeenç espirikler lütfen!!! Yani imkan varsa hiç espirik yapılmaması yan şezlongtan riciii olunur...

Nerde...
Muhabbetleri dönüyor dolaşıyor ve Tibet'in yandan yemişin evlilik fikirlerine geliyor...
İşte orda kendimi tutamayıp muhabbete dahil olmak çoook ama çoook sitedim ama yapamadım!!!

Kendini ne sanıyosa, bi sürü kural-kanun... Heee bütün kızlarda aay bi erkek bulsaak, her dediğine iiviiiiit, iiiiviiiit desek, kendi aklımız yokmuş gibi hep onun aklını kullanan bi asalak olsak filan diyooo sanıyo herhalde yandan yemiş Kartal Tibet!

Tabi bu benim düşüncem, biraz sonra sağımdakileri anlatınca aslında böyle eblek kafalı hatunlar olmasa bu adamlarda  sanki kullanacakları bi eşye satın alıyomuş gibi kanun-kural ahkamı kesemezler !!!

Öyle olacak-böyle olacak, benim dediğim ve istediğim gibi olacak erkek tiplemesini şef bıçağıyla doğramak sonra sokak hayvanlarına yem etmek istiyorum!!!

Elif Şafak bu sefer içimdeki feministi hortlattırdı böyle oldu!!! Mukaderaaaat!!!

Sağ tarafıma dünkü çiftte gelince hııııh tamam olduk dedim! Zaman makinesine binmek için her türlü şart oldu!!! Herşey dünkü gibi heyoooo!!! :ppp

Dün sağımdaki çıtır çift gelir gelmez kavga ettiler. Oğlan kıza 'geerizekaaalı, gerizakaaalı' diyip durdu! Kız gıkını çıkarmadı. Benim yüreğim cız-bız etti. 

Birbirine toplum içini bırak toplum dışında dahi böyle şeyler söyleyen çiftlerden hazetmiyorum ve saygısız-değersiz ilişkilerinden dolayı üzülüyorum! 

Bu gün oh tartişmiciikler herhalde derken, ulan bütün gece nettiniiiz?, ayrı yerlerde kaldıysanız tamamda, buraya gelene kadar neden bunu konuşmadınız leeeeeyn diye böğürme arzusu duyduracak şekilde, akşamüzeri dünkü kavgayı konuşup tartıştılar !!!

O güzelim huzuru, mavi göğü, masmavi denizi piç eden 'geeerrrizakaaaaalı' diyen oğlana ve bu lafa hiç ses etmeyen kıza elime ne geçerse fırlatmak istedim ve mınıza koyyim leeyn, ayrılın-terk edin birbirinizi filan diye bi cinnet geçirmek istedim !!!

Millet nasıl ilişki yaşıyo abi? Dün kız buna kıçını döndü diye olay çıktı, hala ben eşşek başımıyım, kıçını bana dönüyosun, siktirim mi gerrizekaaaalı diye oğlan güya kısık sesiyle böğürüyo, kız bön bön bakıyo!!!

Dün olmuş olay dün konuşulmaz mı? ya da sabah? sinir geçmiş sakin sakin...

Cıkh!!!

Tabi benim eğitim düzeyim veya alışık olduğum kültürden insanlar olmayınca bende ağzım açık şaşkınlıkla, güya gözlerim kitabımda, kulaklarım onlarda röntkulakçı oldum!

Bir ara kıza salakmısın leeeyn, harbiden geerriizakaaaalımısın filan demek geldi içimden! Siktir et! Git sana adam gibi davranan birini bul!!! Mazoşistmisin nesin beaaaa !!!

Tabi diyemezsiniz...

Tam bunlar olurken bide Alamancı bi aile gelmesin mi !!!
Hıh Ozy dedim, tam ve ala Halk Plajındasın!!! Sosyolocik-psikolocik inceleme üssü gibi mubarek plaj!

Alamanca-Türkçe bağrış kıyamet! Obez veletler senfonisi!!!

Kalk Ozy'cim kalk... Burda kalırsan dayanamayıp sağa sola laf atıcaksın, sonra millet kendi çatlaklığına bakmadan sana deli mi ne dicek... Hatta sevgiline gerrizekaaalımısın yaaa diye hitap etmeye başlicaksın... Ahlakın-huyun-suyun bozulacak...

Bu kadar halkın arasına karışmak yeteeer... Hadi naaaş...

Naşladım efem...

Plaj konusundan biraz huysuzum...
Minderlerde yatmayı sevmiyorum o yüzden bi sürü beach clup bana uymuyo... Bi de çoğu iskeleli miskeleli... Huysuzum, illa bilek hizasından giricem kendim açılıcam boyun boyuna... cumburlop boya atlamak veya suyun içinde taştır-yosundur görmek tedirgin ediyo beni...
Paparazzi güzel ama, şezlonglar çok yan yana... Güneşe göre çok fazla çekemiyosun onları...

Deniz dediğin kumlu olacak... Şezlogundan ayağın kuma deyecek, yanındakinle aranda mesafen olacak, arzu ettiğinde sahilde yürüyebileceksin filan... Su çok soğukta olmicak...

Kıssadan hisse, hayatımda yapmadığım huysuzlukları denizde yapıyorum... Eee yani yazdan yazaa arıza olmak her konuda olanlardan daha iyidir! ;)

Beni bildik deniz-plaj paklar der, allahım alışık olduğum düzenden, huzurdan, saygıdan, keyiften ayırma beni der, Ilıcam'ı rüzgarsız eyle derim...

Ayrıca, bir Nişantaş kadını olaraktaaan halkı deneyimledim, ben almiiim, alana mani olmiiiim deriiiiim... :pppppp ;))))

Hiç yorum yok: