Ozborn'dan Merhaba...

Ortaya karışık, akla, yüreğe ne düşerse buraçta...

Etiketler

10 Mart 2012 Cumartesi

Tiffany'de kahvaltııııııııı ;)


Her kesin hobisi, ilgi alanı, koleksiyonculuğu başka bambaşka...

Bu aşk ne zaman başladı hiiiiç fikrim yok...
Üniversite yıllarında zannedersem...
Kıbrıs'ta Tiffany'ye beni ne aşık etmiş olabilir inanın hiiiç fikrim yok...
Bu aşk ömrümün sonuna dek sürecek...

Yurt dışında ki bloglarda Tiffany açıkları aşklarını fotolarıyla sergiliyor...
Benim neyim eksik ayol oldum... :)) Bende sergileyim dedim...

İlk göz ağrım Paloma Picasso oldu... Öpücüğün international dili X. :)




Küpelerini almadan olmaz dedim... Türkiye'ye bi türlü gelmeyince koleksiyonuma Viyana'da katıldılar ;) 2. X kolye ise internet kurbanı olarak hayatıma girdi... Kolye ucu olarak sipariş etmiştim, daha büyük zannediyordum... Meğersem öyle dilmiş... Kankim Simbat'ın düğününde altın vermemek için bunu takacaktım ona... Ayyy güccük bu dedi... Ne anlarsın Tiffany'den dedim (:ppppp) vermedim, tüm yaz boyunca plajda endam ettim onunla... Çarşı- pazar- deniz Tiffany'nim oldu !!! :)))))))))))

Tayni X Paloma ile birlikte hayatıma Amerika'dan girdi... Alt komşumuz kızını ziyarete New York'a giderken eline verdiğim liste sayesinde benim oldu !!! :)))) 2010 sonunda Tiffany bu modeli Return to Tiffany koleksiyonuna kattı... Klasik Tiffany kalbi ve çok istediğim Key koleksiyonundan anahtarcıklı olunca kaçırmadım :)

Ve Key koleksiyonunun en zarif parçalarından 2 inç uzunluğunda ki Trefoil modeli... Buda sevgili komşum sayesinde Amerika'dan... :) Zinciri Oval Link 36 inç...


Hayatıma son Londra seyahatim sonrası girdi... Freeshop'dan siz ne alışverişi yaparsınız bilmem ama ben Tiffany! ;) Heart Key Charm 1 inç uzunluğunda... 




Biraz evvel üçünü de taktım ve çilingirci gibi oldun kızım yaaaa dedim! :))) Elbette üçünü bir arada takmayacağım... Sadece bu gün yeni aldığım 36 inçlik Oval Link zinciri denemek için hepsi boynuma geçti! ;))

Bu aşk sonsuza dek sürecek... Paloma ve Frank Gehry'nin güzelim tasarımları aşkımızı her daim canlı tutacak ve ben 3-5 hovardacılık miktarımı Tiffany'ye yatıracağım! ;)

Aşk güzel şey... Hele turkuaz renkli beyaz kurdeleli bir kutunun içindeyse... Deyme bu aşkın güzelliğine... 

Bu aşk da bana en keyif veren şey ne biliyormusunuz, bu aşkı ben kendime veriyorum... Bir arkadaş-sevgili-aile üyesi değil bunu ben kendi kendime yapabildiğim için ayrı ap ayrı güzel !

Eveeet şimdi para biriktirme zamanı... Bu aşk her daim çoğalan, yenilenen bir aşk çünkü ;)

Hiç yorum yok: