Ozborn'dan Merhaba...

Ortaya karışık, akla, yüreğe ne düşerse buraçta...

Etiketler

2 Nisan 2009 Perşembe

Blogçu geldi hanıım blogçuuuu

Gecenin bir vakti bana blog yarışması varmış diyor…
Aaaa diyorum nerde, nasıl, kim yapıyor…
Sana mail attım diyor, incele beğenirsen seni önereyim diyor.
Tamam açkıııım.

Bir blogercı olarak blog yarışmasını yapılması tarafımdan güzel karşılanıyor.
Yapmış olduğum inceleme sonucunda sade ve basit blog tasarımım biraz beni mutsuz etse de kişisel blog kategorisi için içeriğim süpeeer ve ötesi geliyor bana.

Tasarım kötü ama içerik nefis bende… Kesin ben kazanıcam!
Way be ne kendine güven… Azcık mütevazı olsan… I-ıh ! Blogumu okuyan ve takip eden kişilerden senelerdir almış olduğum gazla mütevazı olmam güç!

Almışım gazı, yemişim rüzgarı arkadan…
Doğuştan kalkık olan burnum sebebiyle doğal bi kalkıklık sendromu var yaniiii…
Iyyk yine inkıridıbııııl bişi odum…

Neyse, dün itibariyle yarışmaya başvurdum. Ancak ofiste her şey ‘yassak hemşerim’ modunda olduğundan, kayıt yapabildim mi becerebildim mi sendromum hat safhaya erince bilgisayar ve internet konusunda canavar olan çalışma arkadaşlarım tarafımdan seferber edildiler.

Zıırn zııırrr…
Alo
Çabuk geeel
Çaaat !

Zııırn, zıırn…
Neee?
Noldu ne var?
Acil durum dedim yaaa, çabuk işini gücünü bırak ve bana yardıma gel… Yarışmaya katılıcam çabuk çabuk!
Çaaat !

İşi başından aşkın şahsiyet 3 kat yukarıya oflaya puflaya yanıma çıktı ve ne yarışması dedi.
Heyecanlandığım zamanlarda aslında heyecanlanmasam da detaylı ve uzun konuşmayı hiç sevmeyen benim her zaman yaptığı şeyi yapıp çat çut pat küt kısa kısa özetle sonuca varan cümlelerimle durumu izah ettim.

Yüzüme baktı, ne istiyosun yani dedi
Onay kodunu doğru girmişmiyim, girdim ama kontrol panelimde botlar tarafından incelenmemiş yazıyor, bu benden mi yoksa onlardan mı kaynaklanıyoooooor bi bak incele… Bilirsin ben sadece pasif bir kullanıcıyım bilmem nereye bişey yapıştırmak, açıp bakmak bana göre değil. Şu an blogumu sonsuza kadar uçurmuş bile olabilirim!
Aaaaaaaaaaaa !!!

Bilgisayarımın başına geçti, kurumumuzun ona verdiği süper ayrıcalıklı bilgisayardan sonra benimkisi onun için tarih öncesi bir tür gibi gelip çok yavaş bu diye söylendi… Son derece coll bir vaziyette kontrolü yaptı, yapmışsın işte dedi ve bana nasıl kontrol edeceğimi gösterdi, bu kadar diyip gitti.

Başarmışım yani oldum ama kontrol paneli tüm gün botlar gelmedi diyip durdu. Mesai bitip eve giderken yanına uğradım ve onay kodunu ikinci defa birde o girip yükledi ve bana Allah kerim artık yaptı.
Dün geceyi merak ve sabırsızlıkla geçirdim. Bu sabah koşa koşa ofise geldim bilgisayarımı açtım ve dün girdiğim yazıdan sonra kurumun sistemi tarafından blogumun açılmasının engellendiğini görünce küçük bir sinir krizi geçirdim.

Sonra sakinleşip, mailboxımı açtım ve kontrol panelime tıkladım. Botlar yine gelmemiş !!!
Bu botlar nasıl botlar acep? Tımbırlent türümü, motorcu botu gibi mi nasıl diye sıyırma belirtileri gösteren iğrenç yorumlar yapmaya başlamıştım ki, iletişim sayfasına attığım maille cevap geldi.

Botların türünden bahsedilmemiş ama onay kodunu başarıyla girmişim siteme. Sabırla botların gelmesini beklemeliymişim.

Peki, bekleyekte, hazırlıksız yakalanmasak, bi kek, bi kahve bi bişey hazır etsem, geldiklerinde ikram etsem? Ya da ayakkabı cilasıyla tozlarını alsam… :p

Beklemek ve bilinmeyeni beklemek bana göre değil gördüğünüz üzere…
Heyecanım hat safhada!
Onayım alınacak, sonra değerlendirmeye gireceğim sonra yarış başlayacak…
Oy oy oyyyy…

Her neyse yarışmaya başvurucam diye hem benim katım olan 10. kat hem de 7. ve 3. kat birbirine girdi.
Henüz ‘body’ denilen şahsiyete ulaşamadığımdan bloguma kendi bilgisayarımdan giremiyorum.
Bu yazı, bilgisayarı her şeye izinli olan yan odamdaki sarışın ve önemli şahsiyetin bilgisayarından bloguma ulaşıyor… Benimki de süper yüzsüzlük. Çabuk çabuk kalk yazı yollicam diye hatunu işinden gücünden ettim, bir yandan yazımı yollayıp diğer yandan da facebook’ta milleti dürtüyorum! Bu arada facebook neden durmadan Türkçeleşiyor bunu çözemedim. Ben İngilizce yaptıkça o Türkçeleşiyor…
Mukadderat mıdır nedir?

Efendim yarışmada torpil yok biliyorum ama ne zor şartlar altında hayranlarıma yazı giriyorum, yarışıyorum görünüz biliniz istedim efeeeem! :p

Şu body’yi bi elime geçirim ben onun en bi en bodysi olucam ya… Neyseee…
Derin nefes alıyoruz ve sakinleşiyoruuuuz…
Güzel düşünceler içeri, körü düşünceler dışarıııııııı…
Evet efendim, tüm yarışmacılara hayırlı olsun diyor, iyi olan kazansın diyerek iyi ve başarı dolu dileklerimi yolluyorum…

Gööörceez bakalıııım…
; )

Hiç yorum yok: