Ozborn'dan Merhaba...

Ortaya karışık, akla, yüreğe ne düşerse buraçta...

Etiketler

14 Kasım 2011 Pazartesi

40'a 1 39'a 10 kala ;)

39 olmak !!! 
Kısaca çok ama çok boktan bir his!!!

Geçen gün balkonda kahve keyfi yaparken, ağzımdaki diş sayısından fazla yaşlarda olduğumu fark ettim!!!
36'dan sonra her şey başkalaşıyor...
35'e bööö yapmakla çok ama çook hata etmişim. Yıllar geçiyor gidiyor ve 35 aslında korkulacak değil en güzel yaşmış...

Aslında 39'da korkulacak bir sayı değil! Sadece 9 sevdiğim bir sayı değildir o yüzden pek hoşlaşmıyorum bir kaç gün sonra sahip olacağım yeni sayımdan! 

40'a ne kaldı şurada...
Bööööööööööö !!!
Evet 40'a 1 kala hayat planımda bir değişiklik var mı?
Hayır!!!
Ben yaşında hissetmeyen ve göstermeyen insanlardanım.
Kıpır-kıpır, deli-dolu bişi olduğum için kimse olgun ve dolgun bi kadın imajını yakıştıramıyo bana!!!
Hoş bende!

39 olmak, 40'a 1 kala olmak 'büyümek' oldu.
Geçen gün jinom, artık büyüdün dedi... 
Haa? oldum...
Mamogrofi yaşına geldin dedi... 
Ekstra masraf çıktı yani dedim... 39 olmanın tek değişikliği meme kontrolü yaşına sonunda ermiş olmam !!!
:)))))))))))))

Samsun'da bebekliğini bildiğim velet, Ozy abla ya hiç yaşlanmıyosun dediğinde dünyalar benim olmuştu! 
14-15 yaş küçük velet bana hala üniversite için evden ayrılırkenki halimle aynı olduğumu söylüyordu !!! 

Yeaaaa beybiiii !!!
Genetik olarak yüzümde fazla kırışıklık yok. Kazlar az dolandığı için kaz ayağı izlerim yaşıma göre az... Biraz dombiliyim sadece... :))) Beyazlar yaşıma göre normal boyutta... Bu kışı da yiğidin malı meydandadır diyerekten beyazlar ortada geçirmek niyetindeyim! Yazın saçlarım güneşten bayağı açılmış o yüzden doğal gölgeli halimle beyazları iyi kamufle ediyorum... Saol güneş! ;)) Ama seneye gölge denen zımbırtıyla tanışmam gerekecek! 

Saçlarını erkenden boyayanlar çok şanslı. Benim gibi bu yaşına kadar saçına boya sürmemiş birisi için beyazlar ve boya 'böööö yaşlandım' etkisi yapıyor!!! Ulan tüm dünya kadınları neredeyse 15'de saçlarını boyatıyolar beaaa !!! Taktığım şeye bak! Organik hatun olduk bu yaşa kadar yeter! :ppp

Geçenlar de Amazon'dan kendime çizme sipariş ettim. 29'luk arkadaşım çizmelerimi görünce koptu! 40 yaşında hatun bunları nasıl giyeceksin diye!!! 

Evladım, Bir 40 değilim, iki akıl yaşta değil baştadır!!! Bende ne yaşta ne başta!!! :pppp 

Yağmur çizmesi dediğin şey eğlenceli olmalıdır. Ve kaç yaşıma gelirsem geleyim içimdeki çocuk makul ölçülerde hep mutlu edilecek ki, geeeeenç ve eğlenceli kalabileyim !!!

Bu seneki doğum günü hediyem Penguenli çizmelerim nasıl ama? Çokkk şirinler! Gövdelerinin üzerinde kalp var! Kışı eğlenceli geçirmek gerek! Kapalı havalara, yağmura, çamura, soğuğa katlanabilmek için üste başa renk katmak gerek. Hem kendinizi hem de çevreyi ısıtmak için. ;) 
Bu arada arada Amazon'u takip edin. İndirimli ürünler neredeyse bedavaya geliyor Türkiye'ye... Yıllarca kitap siparişi verdiğim siteden çizme siparişi vermek nefisti! 

Seneye 40 oluyorum... Seneye daha uçuk kaçık bir hediye düşünüyorum kendime... 4000-5000 dolar biriktirmem gerekiyor bunun için !!! 

Ben pırlantası-gakı-guku olan bir hatun değilim. Ama artık yaş kemale erdiğinden kendime güzel bir orta yaş hediyesi vermeliyim diye düşündüm. 

Tiffany & Co'nun Celebration yüzüklerinden pembe safirlerinden birini parmacığıma layık gördüm de... O kadar parayı nasıl biriktiricem işte o 40 yaş öncesi en büyük sorunum !!! :))) Mukadderaaaaaat !!! Belki annem azcık yardımcı olur! :pppppppppp

Efenim yeni yaşımı iple çekmekteyim! Hem yeni yaşımın sabırsızlığındayım hem asabiyetinde... Bu yaşlarda böyle olunuyor sanırsam çözemedim! Çözdüğümde haberdar ederim ! ;)                                                           

Hiç yorum yok: