Ozborn'dan Merhaba...

Ortaya karışık, akla, yüreğe ne düşerse buraçta...

Etiketler

4 Kasım 2011 Cuma

Kadın sağlığı

Dün akşam uykuya yatmadan önce comedy max'te Kathy Griffin'in programının olduğunu gördüm. 

Severim o hatunu çatlak bişidir... Kendisiyle çok güzel dalga geçer... ;)

Dün akşamki bölümün konusu kadın sağlığıydı:
''Kathy Griffin: My Life on the D-List Kathy's smear Campaign''. ''

Hatun onu ziyarete gelmiş ex kanser hastası hatunları dinledi ve tamam bende kendi tarzımla bu konuya dikkat çekeceğim dedi...

Onu ziyarete gelen hatunlardan biri pap smear testiyle ölümün kıyısından dönmüş, rahminin büyük bir bölümünü almış olsalar da 3 çocuk annesi olmuş bir kadındı. Bence çok etkileyici bir örnekti hatun...

Kathy kendi tarzıyla yapacaklarını anlattığında onu ziyarete gelmiş hatunlar acep hatamı ettik der gibi onu şaşkınlıkla dinlediler! Bende izlerken geyik yapıyodur canıııım dedim ama ilerleyen dakikalarda hatunun geyik yapmadığı çıktı ortaya!!!

Önce biri hatun biri erkek 2 asistanı  ile birlikte ağda yaptırmaya gitti. Kathy'nin bu güne kadar ağda yaptırmadığını öğrendik !!! 
Bu arada Amerika'da ki ağdacılara bayıldım. İşlem öncesi kokteyl verdiler!!! Süpeeer yaaa... Yaşanacaklardan önce hafifçe kafayı bulmak ve sonra odaya girmek!!! 
Pronaiiiiil bende böyle servis istiyorum huuu! ;)

Kathy ciyak ciyak, bol küfürlü kuku ağdasından sonra, 'kel kızıma' taş taktıriciiim dedi! 
Hödöö oldum, ne taşıııı???
Anladığım kadarıyla Amerika'da hatunlar kukularına svarowski taşlar taktırıyorlarmış !!!
Bu moda acep memlekete gelir mi? Gelirse de erkeklerimiz tutturur mu? Ya da kokoş hatunlarımız erkeklerinin paralarını kukuyu kristal taşlarla süslemeye harcarlar mııııı???
Oo nooo !!!

Kathy kendinle dalga geçerek, günün birinde Hollywood Bulvarında olmasını arzu ettiği 'yıldızı' gibi yıldızlar kondurtturdu kukusuna!!!
Ooo maaay gaaaat !!! Kathy taşlandıktan sonra erkek asistanına sıra sende dedi !!! 
Kadın sağlığına dikkat çekmek için 'toplarını' temizleteceksin!!! 
Hadi canım oldum! 
Zavallı Tom ya ekmek parası için ya gerçekten kadın sağlığına verdiği önemden uslu uslu odaya gitti. Gitmeden öncede kocaman bir kokteyli kafasına dikti! 
Kathy ve hatun asistanı Tom'un çığlıklarını bekleseler de Tom'dan gık çıkmadı!!! 
Koktey nasıl bir kokteyldi merak ettim! Bir adam hayatında ilk defa ağda yaptıracak ve şeyine ve hiç 'gıgı' çıkmayacak !!! Hayatta inanmam! Ağdalanmaları bitti ve ertesi gün bir otelin havuz başında gazeteciler ve izleyicilerin önünde Kathy smear testini yaptırdı. Hatta bir kanal canlı yayın olarak bile verdi!!!

Daha sonra izleyicilerle röportaj yapıldı ve bir sürü hatunun smear testi hakkında bilgisi olmadığı ortaya çıktı.

Kendi kendime ulan Amerika'da durum böyleyse bizde daha vahimdir dedim ve kendi kendimi blogumdan kadınları bu konuda bilinçlendirmeye karar verdim.

Efenim, bacak açmak ve üstüne ohhaaa bi para ödemek hoş değil biliyorum. Ancak rahim ağzı kanseri tedavi edilebilir bir kanser türü. Korunmamız için senede 1 defa sadece 5 dakikacık bacaklarımızı açmalı ve hücre örneği almak olan smear testini yaptırmalıyız. 

Ben bu gün jinomu aradım ve randevu aldım. Gittiğimde hatun beni hala doğurtamadığı için sinir edecek!!! Evet malesef benim doktorum benim çocuk yapmama kafayı takmış durumda! Bişey değil kafası bacaklarımın arasındayken bi şekilde kate kulliye getirip içeriye bişeyler enjekte edip beni hamile bırakmasından tırsıyorum!!! :ppp

Oziciiiiim gıd gıdaaak yumurtam sıcaaaak !!! Eee hadi artık doğurtalım seni!!! 
Bu seferde aynı şeyi yaparsa kafasını bacaklarımın arasına sıkıştırmayı planlıyorum da, bacak aparatlarıyla zor, zor olmasa... :pp

Hadi arayın doktorunuzu... Kalkın kalkıııın !!!

Hiç yorum yok: